Gullebrand

Avdelningen för de äldsta barnen.

På Gullebrand går de äldsta barnen på Tummeliten. De är 3-6 år gamla. Vi har ett stort och ljust rum med högt till tak. Vår Reggio Emilia inspirerade miljö inbjuder till roliga, kreativa och utmanande aktiviteter. Vi har en stor och inspirerande ateljé där barnen tillsammans och självständigt utforskar olika material och tekniker. I vår stora lokal har vi olika ”rum i rummen”. Några av våra rum är till exempel en bygghörna där barnen bygger allt från Dubai till templet i Adelsnäs, vi har en ateljé där barnen får skapa med färg och former och en naturhörna med olika världsbilder med tillhörande djur. Vi jobbar ständigt med att förnya, utveckla och skapa nya miljöer på Gullebrand utefter barnens intressen och behov. Vi vill att varje dag ska innehålla gemenskap, kunskap, känsla av delaktighet och mycket glädje.

På Gullebrand är barnen indelade i mindre grupper med färre barn. Detta gör vi för att säkerställa att varje barn blir bekräftat, sedd och lyssnad på av vuxen och av kamrater under dagen. Varje grupp har en gårdsdag, utflyktsdag och innedag. Vi är en ansvarig pedagog/grupp.

Tummelitens vision:
Vänner som väntar på mig, som blir glada när jag kommer och som vill leka och skapa med mig. Vänner som tycker om och respekterar mig för den jag är! Vuxna som tycker om mig, som väntar på mig, som bekräftar mig och vill mig väl. Vuxna som respekterar mig, lyssnar på mig och vuxna som hör och ser

Pedagoger: Maria, Camilla, Thésan, Annika, Erika (resurs), Terese (praktik)

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefonnummer: 070-0909872


 

 

prinstummeliten